EM - Effectieve Micro-organismen

EFFECTIEVE MICRO-ORGANISMEN

Meer dan alleen bacteriên !

Met de  EM technologie, wordt er minder – of helemaal niet – met detergenten, chemische meststoffens en ander chemicaliên gewerkt.

Het resultaat is een verhoging van de natuurlijke weerstand van grond, plant, dier en mens. Daarnaast worden de natuur en haar grondstoffen met meer respect en op een verantwoorde en duurzame wijze behandeld. EM-technologie wordt met succes toegepast in huishoudens, landbouw, tuinbouw, milieu, enz. en dit over de hele wereld.

Lees verder …

Em. Het produkten gamma

Subcategorieën

 • Voor het huis

  EM-technologie is ook ontwikkeld voor huisonderhoud. De EM laten de dominantie van de goede bacteriën toe waardoor de atmosfeer van het huis gezonder wordt, de slechte geuren (tabak, huisdieren, keuken, enz.) sterk worden verzwakt.

 • Voor buiten

  Effectieve micro-organismen respecteren en verbeteren de omgeving en zijn gunstig voor het hele ecosysteem.

 • Voor ons

  Een reeks producten op basis van effectieve micro-organismen om ons welzijn te verbeteren.

 • Equibiome (Paarden)

  De microbiologische harmonie voor paarden en hun omgeving.

  Equibiome is een reeks van toepassingen voor de paardefokkerij met focus op de natuurlijke bodem-plant-dier-mestcyclus.

  De effectieve micro-organismen (EM) spelen een centrale rol in deze interactie.

  Het woord Equibiome is een derivaat van Microbiome dat verwijst naar de interactie tussen de micro-organismen die aanwezig zijn op, rond en in levende organismen.

  Lees verder ...

 • Terrabiome

  Terrabiome is een een gamma toepassingen voor de groensector waarbij de kringloopgedachte bodem-plant-organisch materiaal centraal staat.

  EM® speelt bij deze interactie een belangrijke rol.

  Het Terrabiome gamma omvat microbiêle preparaten en natuurlijke grondstoffen die de microbiêle werking ondersteunen/ versterken.

  De produkten zijn inzetbaar in alle takken van de groensector (publieke en prive tuinen, voetbalvelden, golfbanen, boomkwekerijen, …).

  Het woord Terrabiome komt van de combinatie tussen het woord "Terra" en de term "Microbiome", dat verwijst naar de interactie van micro-organismen die aanwezig zijn op, rond en in levende organismen.

 • Aquabiome

  Het Aquabiome gamma om de kwaliteit van het water te bevorden en de planten te voorzien van de noodzakelijke voedingsstoffen.


  Het woord Aquabiome komt van de combinatie tussen het woord "Aqua" (water) en de term "Microbiome", dat verwijst naar de interactie van micro-organismen die aanwezig zijn op, rond en in levende organismen.

 • Kleine dieren (hond,...

  EM-producten die zeer geschikt zijn voor kleine dieren.

Actieve filters