EM-Sun : Onze ervaring

We ontdekten EM-producten door een vriendin. We stonden er eerst septisch tegenover maar aanvankelijk probeerden we toch voor huishoudelijk gebruik (het huis schoonmaken). Zeer snel overtuigd van hun doeltreffendheid, en door ons beter geïnformeerd te hebben over het onderwerp hebben we besloten om dealer te worden en om U van onze ervaringen te laten profiteren. Beter geïnformeerd over de toepassingsgebieden van EM, hebben we ze in hun veelvoudige vormen in ons leven geïntegreerd zowel voor ons als onze huisdieren, voornamelijk de paarden, honden en poezen. We behandelen paardenstallen voor betere hygiëne en de graslanden, ter vervanging van conventionele meststoffen, voor betere opbrengsten.

 

Aan de hand hiervan hebben we onze manier van denken veranderd om tot een veel natuurlijkere algehele aanpak te komen. Vooral voor de paarden: voedsel komt van natuurlijke culturen, EHBO-producten zijn op basisch van kruiden en zo verder. ... en natuurlijk wordt EM alom gebruikt in de stallen, als voedingssupplement of op graslanden.

De resultaten na meer dan 10 jaar gebruik zijn overtuigend:

  • We zijn zelden ziek.
  • Het huis blijft proper ondanks 2 honden binnenshuis met vrije toegang naar buiten. Een maal per week schoonmaak met EM, een borstelstreek gedurende de week en zelfs geen spoor van poten.
  • De dierenarts komt alleen voor vaccinatie.
  • Een van onze paarden was erg gevoelig voor koliek (4 x en 7-8 maand) zodanig dat hij op houtvezel moest staan. Sinds het gebruik van EM geen enkel probleem meer en staat hij zelfs terug op stro.
  • Zeer goede graslandopbrengst voor zowel hooi als directe voeding.
  • De mest wordt sneller gecomposteerd door fermentatie en wordt gebruikt als meststof voor de bodem noodzakelijk als voedingsbodem voor EM.