Les Petites Sauvages, een onwaarschijnlijke ontmoeting…

Claire en ik delen dezelfde visie op dingen. Dus besloot ik om haar producten te distribueren. Claire ging verder door mij exclusieve distributie voor de Benelux toe te staan.
Ik nodig iedereen uit die ze op de markt wil brengen en/of professioneel wil gebruiken om contact met mij op te nemen.

Les Petites Sauvages

LES PETITES SAUVAGES  


EEN CONCEPT DAT GOED VOOR JE WIL (door Claire, de ontwerpster)


Het zijn de "kleine wilden", deze planten die me elke dag vergezellen en die je terugvindt in een reeks balsems en verzorgende oliën voor het gezicht en voor het lichaam.

Dicht bij de natuur en gevoelig voor het behoud van onze planeet, bied ik u een andere visie op cosmetica via dit assortiment, speciaal ontworpen voor u die op zoek bent naar natuurlijke, eenvoudige en effectieve zorg. Ik nodig je uit om een schoonheidsritueel te herontdekken dat al sinds het begin der tijden bekend is: het gebruik van balsems en geurende oliën in gezichts- en lichaamsverzorging.

Deze natuurlijke concentraten, waarvan de romige textuur doen denken aan zalven, en de energetische kracht van de parfums die het resultaat zijn van het huwelijk van essentiële oliën, zal van elke behandeling een uitzonderlijk moment maken.

NATUURLIJK ZACHTE EN GEURENDE PRODUCTEN…

Ik formuleer deze balsems en geparfumeerde oliën zelf, in een eenvoudige geest en ik maak ze op ambachtelijke wijze. Ik kies zorgvuldig mooie natuurlijke grondstoffen, grotendeels biologisch of natuurlijk, om een ongeëvenaarde kwaliteit van afgewerkte producten te verkrijgen.

Kostbare oliën zoals argan, gedistilleerde etherische oliën van hoge kwaliteit, bijenkorfproducten , zullen u bieden wat de natuur het beste heeft.

Ontdek de geparfumeerde balsems en oliën "LES PETITES SAUVAGES" om voor jezelf te zorgen en in harmonie te zijn met de natuur en onze ware aard.

De Alagnon-vallei, een natuurlijke ruimte waarin ik me bevind, heeft een rijke flora en biedt me prachtige planten voor bepaalde maceraten. (madeliefje, sint-janskruid, duizendblad, kaasjeskruid, enz.) die binnenkort bepaalde voorbereidingen zullen voltooien.

EEN BETROKKEN MERK

Mijn verlangen is om samen te werken met leveranciers en producenten die gevoelig zijn voor respect voor het milieu.

Ik geef zoveel mogelijk de voorkeur aan Franse en lokale producties.

In een duurzame en eerlijke benadering worden cosmetica op de markt gebracht in recyclebare verpakkingen. Hetzelfde doe ik voor het verzenden van verpakkingen. Ik besteed bijzondere aandacht aan de manier waarop ik met deze nobele producten werk door afval te verminderen, selectief te sorteren en mijn verpakking te minimaliseren.

Dit assortiment is ontworpen om gezonde cosmetische zorg te bieden, met respect voor de gebruiker en het milieu.

Begin 2021 kwamen er twee erkenningen om deze waarden te versterken. Een mooie erkenning voor een reeks cosmetische producten die verbonden zijn met de natuur. "Ik hou van de natuur en ik bewaar haar".

Label NOUVELLE COSMETIQUE - De vermelding van SLOW COSMETIQUE

Een biologisch kwaliteitslabel voor gezonde en ethische producten0

BIOslow-cosmetique.jpg