De winkel

Effectieve micro-organismen, voor de voordelen die ze brengen aan het 'leven' in het algemeen, vormen de basis voor de oprichting van deze winkel. We breiden de winkel uit met andere gamma's, maar altijd in dezelfde gedachtengang. Natuurlijke producten, met het grootste respect van wat de natuur ons biedt. Onze relatie met de natuur moet een WIN-WIN-relatie zijn.

Subcategorieën

 • De Berlingmolen -...

  Twee verschillende mengsels paardenvoeder ontwikkeld en samengesteld door dierenarts en fytotherapeut Hans Callewaert

 • BROCKAMP - Etologisch...

  Artikelen voor het plezier van paard en ruiter.

  Vanwege de bevoorradingsproblemen die verband houden met de huidige situatie.

  U kan een bestelling plaatsen voor de 15e van de maand voor levering na de 15e van de daaropvolgende maand.

 • BIO-RON Zaden en...

  Biologische of ecologische graszaden, verschilende biologische of natuurlijke produkten voor dieren.

 • Hilton Herbs

  Hilton Herbs is een Engels bedrijf dat al meer dan 25 jaar kwalitatieve gezondheidsproducten op basis van kruiden maakt. Zij hebben de meeste uitgebreide reeks beproefde kruidenproducten voor paarden, honden, katten op de markt. Voor de productie van haar producten gebruikt Hilton Herbs alleen de producten van de hoogte kwaliteit, alle ingrediënten zijn geschikt voor menselijke consumptie en traceerbaar tot op de bron. Hilton Herbs gebruikt geen vulmiddelen, dierlijke bijproducten of andere additieven. De producten zijn allemaal geformuleerd door een volledig gekwalificeerde natuurgeneeskundige.

  Deze unieke zeer hoogwaardige schone effectieve gezondheidsproducten worden verpakt in eye-catching recycleerbare potten en flessen en zijn voorzien van kleur-gecodeerde categorie labels om het selecteren van het juiste product makkelijker te maken.

 • PRO-DHM (Paarden)

  Pro-DHM is een Belgisch assortiment samengesteld uit natuurlijke producten, kruiden, om de algemene gezondheid van paarden te helpen behouden. Alle producten zijn ontwikkeld door Dierenarts gespecialiseerd in paarden en fytotherapeut Hans Callewaert, al meer dan 20 jaar actief in zijn specialiteit.

 • Verm X (Dieren)

  Natuurlijk voedingssupplementen om de darmen van onze dieren in optimale conditie te houden.

 • EM - Effectieve...

  EFFECTIEVE MICRO-ORGANISMEN

  Meer dan alleen bacteriên !

  Met de  EM technologie, wordt er minder – of helemaal niet – met detergenten, chemische meststoffens en ander chemicaliên gewerkt.

  Het resultaat is een verhoging van de natuurlijke weerstand van grond, plant, dier en mens. Daarnaast worden de natuur en haar grondstoffen met meer respect en op een verantwoorde en duurzame wijze behandeld. EM-technologie wordt met succes toegepast in huishoudens, landbouw, tuinbouw, milieu, enz. en dit over de hele wereld.

  Lees verder …

 • Gifts

  Een origineel geschenk

  BELGISCHE CREATIE

 • Red Horse Products LTD

 • Les petites sauvages

  Voor alle bestellingen van "Les Petites Sauvages" producten voor een bedrag van €70 incl. btw, ontvang je een korting van €5 incl. btw (enkel geldig voor België).

Actieve filters